redefining / service

Corporate responsability


MENSEN HELPEN

Maatschappelijk engagement is voor AXA Partners niet zo'n grote stap: 'mensen helpen' zit ons in de genen. Als bijstandsverlener helpen we dagdagelijks mensen in een professionele context. Deze attitude trekt AXA Assistance door naar een bredere, maatschappelijke context. Naast tal van andere initiatieven richtten we in 2011 het AXA Fonds op. Dat besteedt elk jaar een aanzienlijk bedrag aan maatschappelijke projecten die onze medewerkers zelf aanbrengen.

Daarnaast verleende AXA Partners de voorbije jaren ook steun aan:

 • de '1.000 km van Kom op tegen Kanker'.
  Vier medewerkers fietsen in vier dagen 1.000 kilometer bij elkaar, terwijl hun collega's op allerlei andere manieren geld inzamelen.
 
 • de tandemfietstocht voor het Belgisch Centrum voor Geleidehonden.
  Al meer dan tien jaar organiseert AXA Assistance deze tocht, waarbij onze medewerkers blinden en slechtzienden op sleeptouw nemen voor een leuke fietsnamiddag. Het sponsorgeld investeert de organisatie in de opleiding van een geleidehond.
 • de Electric Odyssey.
  Medewerkers van AXA Assistance boden twee avonturiers overal ter wereld een slaapplaats aan en een gratis oplaadbeurt voor hun elektrische wagen. AXA Assistance stond ook paraat bij eventuele pech onderweg.
 • de jaarlijkse bloedinzamelingen van het Rode Kruis.
 
 • een warme kerst voor daklozen.